Nejnovější recenze ze sekce Palačinkovače
- Skladnost, snadná manipulace, dobré rozehřátí, možnost přípravy bez tuku, nepřilnavost.
Produkt jsem zatím vyzkoušel na palačinky, volská oka (trošku oleje je nutno, aby se vejce lépe nabíralo a vyndávalo), vaječné omelety, ale i na opražení sýru. Ve všech těchto ohledech produkt dobře obstál. Na nejvyšší stupeň se zahřívá zhruba 7 minut, ale potom je pánev hodně rozpálená. Na palačinky a omelety bohatě stačí střední stupeň (pěkně se udělají, ale zároveň zůstávají vláčné). Zatím jsem nemusel použít olej ani v jednom případě (pouze volské oko lehce), vše se podaří i bez toho. Součástí balení je stěrka na těsto, která ho dobře rozetře. Obracečka není sice součástí balení, ale stačí běžná kuchyňská, buď plastová nebo dřevěná. Čištění je snadné, stačí nečistoty otřít (třeba i jemnějším toaletním papírem) a potom jen setřít vlhkým hadříkem. (Věřím, že kromě výše zmíněného lze produkt využít i na jiná jídla - bramboráky atd.), ale zatím tu zkušenost nemám.
- Nefunkční
- zatím jen jednou použita
rozmanité použití
Je vynikající
- Neni za potrebi vubec zadny tuk
Není to špatný pomocník, ale byl by špicový, kdyby byl termostat nastavený tak o deset stupňů výš. Práce by se pak značně urychlila. Jinak je to solidně udělaný výrobek a teď už záleží jen na tom, jak dlouho bude fungovat.
- nízká teplota pečení
- Rozhodně nedoporučuji. Nemá výkon a plotýnka se vůbec nerozpálí. Pečení trvá celou věčnost. Rozhodně nedoporučuji.
- velice pomalu peče
použila jsem poprvé a pečení bylo nekonečné...
- peče velice dlouho i na nejvyšší výkon..na pánvi jsem usmažila 3ks na palačinkovači 1...nerozumím tomu...
nevím co je špatně,ale pečení bylo nekonečnééé
- Absolutně bezkonkurenční profesionální palačinkovač !
- francouzská výroba Krampouz, snadno seženete i náhradní díly !
- tento model má 3 topné kabely zapuštěné do masivní litinové plotny
- nejmenší spotřeba elektriky ze všech modelů co jsem kdy v Česku provozoval
- Už jsem vyzkoušel přes 20 ploten a už jiný model a jinou značku než Krampouz CEBIA nechci
- Krampouz také jako jediný nabízí bohaté příslušenství k plotnám
- nelze nic vytknout !
- dělám na této plotně denně 150 - 200 palačinek, absolutně bez problému funguje bez potřeby servisu už 4 roky
- plotna se mi zaplatila za 2 dny, nikdy bych už na profi zařízení nešetřil jako dřív !!!
- Ve světě palačinek se pohybuji už přes 20 let, lituji že jsem si nenechal mnohem dříve poradit a neinvestoval jsem do pořádného palačinkovače
- Kupoval jsem plotny vždy podle ceny, ale nakonec jsem vždy zjistil, že jsem vlastně z dlouhodobého pohledu na této investici vždy prodělal.
- Na tomto modelu CEBIA 4 jenom vyrábím palačinky a samozřejmě ji pravidelně čistím
- Nepřipéká se
Zatím zkoušen jen jednou, je to dárek. Palačinky se nepřipékaly a byly hotové velmi rychle. Škoda že chybí obracečka, trochu se trhaly ale to je jen detail. Snadné používání a ani čištění není žádný problém, Jsem velmi spokojená a vřele doporučuji všem.
Zatím jsem spokojen.Koupil jsem ještě jeden dárek sestře.
Je to bezva věcička.
rychlost
- nepřipaluje se
- snadné čištění
- neprská olej ( když ho budete používat)
Jsem velice spokojen. Jsem mladý kluk a rád si uvařím sám. A proto jsem byl příjemně překvapen a každému bych to doporučil. Hlídá si dokonce perfektni teplotu . Snadno se čistí a dobře se palačinka nabírá přitom nestříka olej .
- super
- není obracečka
Kvalitní produkt, který splnil mé představy. Nemám žádné připomínky a doporučuji.
- Snadné ovládání,spolehlivý
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi a přejeme hezký zbytek dne.
ONLINESHOP.cz
Zobrazuji 181 - 200 ze 364 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...19 Další »