Nejnovější recenze ze sekce Palačinkovače
výborné
Palačinky jsou božské.
- špatné
dle návodu jsem si chtěl udělat palačinky.Nepovedla se mi ani jedna a v plastové misce se vypálily rýhy.Myslím že víte co je to za šmejd a proto ho nabízíte zdarma.
Dobrý vynález - jsem spokojená
Špatně se otáčí
S produktem jsem se seznámila u příbuzného, který ho používá již rok a je s ním spokojen.
Vlastní zkušenosti s produktem zatím nemám. Vlastním ho pouze 14 dní.
- nízká cena; dělá přesně to co má; jedna palačinka cca 3 minuty při středním nastavení termostatu
výborný palačinkovač
Dobrý poměr cena - kvalita, kupováno v akci = výhodná koupě.Povrch hodnotit nemůžu, mám ji je 2 měsíce, zatím nepřipéká,
Při prvním použití se těsto lepilo ale později šlo vše dobře
- Dobrá práce manželka velmi spokojená
spokojen
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi produktu, jsme rádi, že je spokojenost jak s výrobkem, tak s našimi službami. Těšíme se na Vaše další nákupy.
ONLINESHOP.cz
- palačinky jsou úžasně tenké
- přístroj je lehoučký
- pokud je těsta v misce málo už ho stroj na sebe nenalepí
- Ideální dárek pro dceru - závisláka na palačinkách
Škoda že není přístroj doplněn o pánvičku na lívance, jiný výrobce ji má, ale zas nemají plynulou regulaci.
- Snadná obsluha
- Snadné čištění pouze papírovým ubrouskem
- Bez použití oleje
- Krátký kabel
Použila jsem recept uvedený zde v recenzích, rodina byla velmi spokojená, palačinky byly luxusní.
- palačinky jdou připravovat i bez oleje, už nikdy pánev
doporučuji
- nejde oddělit plocha pro přípravu jídla
ok
- Nepřilnavost je skutečně výborná, nic se nepřipéká.
- Snadno se vystihne okamžik, kdy je to hotovo tak, jak si přejete.
Nic se dík výbornému povrchu nepřipeče. Navíc interval mezi tím, kdy je to už hotové podle vašeho gusta, a kdy už se to naopak připálí, je dost dlouhý na to, aby dal možnost uživateli včas reagovat. Takže žádné připečení se mi nestalo ani u jednoho z cca 16 kousků, které jsem hned na první pokus na tomto přístroji připravil krátce po vybalení a očištění. Zdá se, že to opravdu splňuje moje představy na 100 %. Sháněl jsem lívanečník a původně jsem si vybíral mezi normálními klasickými pánvemi s lívancovými "důlky". Stále jsem ale měl obavu, že ten lívanečník na plynovém sporáku bude možná stejně nedostatečný jako můj původní, který byl z tenkého kovu s nedokonalým povrchem jen málo nepřilnavým. Lívance se na něm velmi rychle připalovaly v oblasti, kde se lívanečníku dotýkal oheň z plynového hořáku. Ta nerovnoměrnost rozložení tepla u plynového sporáku je dost limitující a vyžaduje asi masívní materiál, který teplo dokonale rozvede do všech částí. Jenže litinové pánve se smaltovým povrchem mi nepřijdou tak dokonale nepřilnavé a navíc proti nim hraje také určitá neskladnost. Proto mne zaujalo, když jsem zjistil, že existují tyto elektrické lívanečníky/palačinkovače. Tady u toho je ta kombinace lívance/palačinky ještě lákavým bonusem - že člověk má k dispozici dva výměnné povrchy. Jsou pokládány nad tepelnou trubičku, která jednak probíhá rovnoměrněji než by tomu bylo u hořáku plynového sporáku, a navíc je tu toto: ze spodní strany dna obou povrchů (lívanečník/palačinkovač) je jakýsi gelový materiál schopný rozvádět rovnoměrně teplo, a přitom vydržet vysoké teploty. Proto je ten výsledek fakt dobrej. Zatím jsem z toho nadšenej. Výdrž povrchu zatím seriózně hodnotit nemohu, protože výrobek používám teprve od včerejšího večera (6.2.2017) :-)
- Šikovná a praktická věcička.
Jsem spokojena je to rychlé,praktické a čisté :-)
- Byl jsem mile překvapen a potěšen výsledkem, palačinky prostě neuvěřitelné.
- Pro člověka jako jsem já - nerad umývám nádobí, obzvlášť pánve - je to bezva řešení.
- Navíc snadnost obsluhy a perfektní výsledek - ohromil jsem celou rodinku.
- Možná délka přívodní šňůry, ale není podstatné.
Jsem rád, že jsem podlehl reklamě a produkt zakoupil.
Trošku jsem se obával, protože se mi dosud palačinky moc nedařily. S tímto palačinkovačem jsem hned napoprvé ohromil rodinu, hlavně vnoučata.
Myslím si, že za dobrou cenu jsem koupil dobrý produkt.
- Palačinky na tom zvládne i neumětel, jakým jsem já.
Koupil jsem jako dárek, ale obdarovaný si pochvaluje, a když jsem přihlížel, konstatoval jsem, že i já bych na tom palačinku udělat dokázal.
- Nejjednodušší příprava palačinek tak tenkých, že přes ně lze číst noviny :-)
Svůj palačinkovač mám už rok, druhý jsem koupil jako dárek pro syna, protože vnoučata palačinky milují.
Zobrazuji 221 - 240 ze 364 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...19 Další »