Nejnovější recenze ze sekce Palačinkovače
Palačinkovač dobře propéká, dají se udělat opravdu tenoučké francouzské palačinky. Využíváme i na pečení bramboráků a zeleninových placiček (nasucho).
- tenké palačinky
Nádherná věc palačinky skvělé,rychle udělané , báječně propecene
- Narazil jsem asi na vadný výrobek. Palačinka byla i po 20 minutách stále bílá. Nedostatečná teplota plotny (jen 120° na max.). Vráceno !
palačink jsou z toho skvělý velká spokojenost
Super lehká práce a snadná údržba a výborné palačinky a bramboráky
- Perfektní
super
- jsem nad míru spokojená
- Vhodné i pro děti
- krásná rovná pečící plocha
- šikovné příslušenství pro roztírání těsta a obracení palačinek
- možnost mýt příslušenství v myčce
- snadné čištění pečící plochy
Měla jsem dříve pomalý palačinkovač jiné značky, který měl pečící plochu z výroby vypouklou, těsto stékalo ke stranám a tenká vrstva uprostřed se připalovala. Po jednom pokusu šel z domu. Mám tedy s čím srovnávat.
Tento přístroj má pečící plochu rovnou, takže i řídké palačinkové těsto zůstává rovnoměrně rozložené. Peče dosti rychle, proto není problém v krátkém čase udělat větší počet palačinek. Dlouhou špachtlí se dobře obracejí. Teplota je regulovatelná, ale když chce být člověk rychle hotov a nikam neodbíhá, je nejjednodušší péct na nejvyšší teplotu. Pečící plocha je z nepřilnavého materiálu, takže stačí ji mezi jednotlivými palačinkami otřít ubrouskem s malým množstvím oleje, tím pádem se smaží s minimem tuku. Používáme úspěšně už několik měsíců.
rychlá příprava bez tuku
- moderni
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
líbil se mi a palačinky děláme dost často, tak to chceme zkusit jinak než na pánvi
Výrobek mám jako dárek k svátku dceři, který má až 8.března. Nemohu se tedy k němu víc vyjádřit.
- Super tenké palačinky
- Bez tuku
- Rovnoměrné opečení
- Snadná údržba
- Nepřichytí se ani vaječná omeleta
- Knoflík na regulaci teploty má trochu vůli, tak někdy pořádně nevím, na jakou teplotu mám vlastně nastaveno. To jediné by si zasloužilo vylepšit.
- Plotna není tak silná, jak se z fotografií zdálo
Dobrá volba, klidně bych koupila znovu.
- zábava pro skupinu lidí
- rychlost přípravy pokrmů
- červený bod signalizuje, zda je plotna horká/připravená
- dvě různé desky na 6 nebo 2 palačinky
- krátký přívodní kabel - plotna leží na kuchyňském stole
- kolečko ovládání výkonu - nemá na sobě žádné stupně
Palačinky milujeme na všechny způsoby. Každý trochu jinak a tento stroj nabízí výrobu pochutin dle gusta, jak kdo chce a potřebuje.
Po zkušenostech s podobným, ale bez regulace teploty, koupila pro snachu.
Reakce obchodu DOMO-elektro.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s výrobkem spokojen/a.
S přáním hezkého dne
DOMO-elektro s.r.o.
- splnil očekávání
- spokojenost
Zobrazuji 141 - 160 ze 364 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...19 Další »