Poradna Gastroback 44005

Autor: | Vloženo: 27.12.2015 000 20:08 | Témata: Poradna Gastroback 44005

Je profi?

DObrý den,prosím je tento výrobek vhodný i do malé provozovny?
Děkuji

  • Řehák Miroslav

    Řehák Miroslav

    4. ledna 2016

    Dobrý den. Tento model domácího palačinkovače není určen do profesionálního provozu. Tento model domácího palačinkovače vyrábí francouzský výrobce Krampouz a německá obchodní společnost Gastroback tento výrobek pouze prodává pod svým označením, ale zbytečně za vyšší cenu. Poptávaný palačinkovač přímo od výrobce Krampouz je model DOMINO a najdete jej na tomto odkazu: http://gastronakup.cz...
    Hlavní rozdíl mezi domácími a profesionálními palačinkovači je především v materiálu a průměru plotny. Palačinkovač v provozu máte zapnutý po celou dobu co nabízíte palačinky a to znamená neustálý odběr elektriky. Takže domácí model plotny Vám téměř neustále odebírá elektřinu, i když palačinky nevyrábíte. Kdežto profesionální správný model má litinovou plotnu, která dokáže nakumulovat teplo bez tak časté potřeby odběru elektřiny. V podstatě pro profesionální použití platí - čím levnější palačinkovač, tím dražší provoz (náklady na elektřinu). Při výběru profesionálního modelu plotny musíte vycházet z přibližného množství palačinek za 1 den. Náklady na 1 palačinku (crepes + galetty) se pohybují mezi 10 - 20 Kc.
    Domácí plotna nemůže vydržet každodenní provoz několik hodin denně po celou dobu záruky. Při zakoupení domácího palačinkovače pro komerční účely proto ztrácíte jakoukoliv záruku. Z těchto informací vyplývá odpověď na Vaši otázku. Domácí plotna rozhodně není vhodná a ani se Vám ekonomicky nevyplatí ani pro malou provozovnu. Pokud potřebujete více poradit s výběrem palačinkovače, neváhejte nás kontaktovat.
    www.GastroNakup.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.